Generalno čiščenje s čistilnikom Themostar

Učinkovito in higiensko čiščenje, ki je prijazno do okolja

Obsežno čiščenje celotnega doma je neizogibno opravilo, ki zahteva nujne ponovitve – spomladi, jeseni, pred božičnimi prazniki ali pred veliko nočjo. Čiščenje pravzaprav skoraj nikoli ni zabavno, tudi če si pomagamo z glasnim predvajanjem priljubljene glasbe ali najljubšega filma. K dvigu razpoloženja ne prispeva niti misel, da bodo po čiščenju vsi prostori bleščeči. Pa še naporno je! Po celodnevnem čiščenju lahko kdaj pa kdaj tudi dlje časa trpi hrbet. In nenazadnje čiščenje zahteva čas. Čas pa je dragocen. Prav nenavadno je namreč, da obsežno generalno čiščenje doma tudi v današnjem času še vedno poteka tako, kot so to počele generacije naših prednikov: uporabljamo sicer sodobne digitalne naprave, ki nam olajšajo vsakodnevne obveznosti, a pri čiščenju še vedno posegamo po kemičnih čistilih in vlagamo zelo veliko napora v odstranjevanje umazanije – tako kot v prejšnjem tisočletju. Namesto tega bi lahko čiščenje spremenili v enostavno opravilo.


Trik je v tem, da si date duška s paro!

Medtem ko je pospravljanje še lahko nekoliko zadovoljujoče, pa se prijetni občutki končajo takoj, ko se je treba pred božičem ali v spomladanskem času lotiti trdovratne umazanije. Pri tem se slogan običajno glasi: čistimo in drgnimo, dokler ne zabolijo sklepi in dokler se ne izsuši koža. Vendar ni treba, da je tako! S čistilnikom na suho paro Thermostar lahko umazanijo enostavno in predvsem nežno odstranite le (!) z vodno paro – ne glede na to, kje je prisotna: v hiši, stanovanju ali na vrtnih površinah. Pri tem je velika prednost prav v tem, da takšno čiščenje ne obremenjuje okolja niti vašega zdravja. Naprava Thermostar namreč omogoča, da na najbolj naraven način odstranite umazanijo. Thermostar je prava alternativa običajnim čistilnim sredstvom. Področja uporabe so raznolika: s parnim čistilnikom se lahko lotite kopalnice, kuhinje, dnevne sobe, garaže ali spalnice. V vaši zbirki zagotovo ni običajnega čistilnega sredstva ali doma pripravljenega čistila, s katerim bi lahko dosegli tako zanesljive rezultate!


Brez kemikalij – v korist okolju in vašemu zdravju

Mikro suha para omogoča čiščenje površin brez uporabe kemikalij in čistilnih sredstev ter za seboj ne pušča sledi. Namreč, tudi pri čiščenju je pomembno, da mislimo na prihodnost: na naše otroke in prihodnje generacije.

Različne materiale je mogoče s pomočjo Thermostar sistema na suho paro globinsko očistiti tako, da izkoristimo učinek vročine in visokega pritiska. Parni čistilnik pri tem ne poškoduje strukture materialov in zagotavlja celovito odstranjevanje umazanije brez kemikalij. Grobe gobice lahko včasih na gladkih površinah pustijo praske. S čistilnikom na suho paro se lahko poslovite od prask. Z njim bo čiščenje temeljito in nežno – in kos boste tudi večjim nečistočam. S parnim čistilnikom lahko preprosto očistite tudi vzmetnice, pohištvo ter hišni tekstil, kot so blazine in preproge. Še laminatu lahko pomagate do prvotnega sijaja.

Higienska čistoča: v mojem domu sta dovoljeni le voda in suha para

S suho paro je mogoče odstraniti tudi bakterije in klice. Prav v tem je posebnost čiščenja s suho paro: higieno lahko zagotovite praktično brez napora in brez kakršnih koli kemikalij. Vaš seznam opravil med čiščenjem še nikoli ni bil tako kratek! Če ste prej porabili ure in ure, lahko zdaj enostavno vse uredite dvakrat hitreje. Čas, ki ste ga prej porabili za čiščenje, se tako spremeni v kakovosten čas, ki ga lahko namenite sebi.


Do čistih in zloščenih površin s čistilnikom na suho paro

Para očisti tudi stenske ploščice, steklene in zrcalne površine, kopalniške armature, fuge, kabine za prhanje, kopalne kadi, okna in težko dostopna mesta – odstrani tudi trdovratne ostanke vodnega kamna in mila: dovolj je en curek in umazanije ni več! Potreben je le en korak s čistilnikom na suho paro in steklene površine ter ploščice lahko znova zasijejo. S paro je mogoče očistiti tudi keramična tla.


Ena naprava za praktično vse površine? Čistilnik na suho paro Thermostar!

Naš nasvet: kopalniške armature še posebej lepo zasijejo po čiščenju s paro. Tudi v kuhinji velja: ne glede na to, ali čistite ostanke maščob na omaricah in napi, zamašene odtoke ali zažgane ostanke hrane v pečici – potrebna sta le pravi pritisk ter ustrezen nastavek in čistilnik na suho paro bo kos nalogi. Ker praktično ne potrebujete več običajnih čistilnih sredstev, lahko tudi prihranite denar.

Čistilnik na suho paro ni prava izbira le v času velikih čistilnih podvigov za božične praznike ali spomladi, saj lahko igra vlogo praktičnega spremljevalca v vsakdanjem življenju. Thermostar po prvi uporabi ostane za vedno. Več o praktičnih načinih uporabe najdete tukaj.

Aplikacijski video

Čistoča za celotno življenje!