Naturesse

Pomena očiščenega, osveženega in navlaženega zraka za naše dobro počutje ni mogoče oceniti dovolj visoko. V času, ko ima alergije in bolezni dihal več ljudi kot kdaj koli prej, raste tudi zavedanje o naravni higieni.

Thermostar že vrsto let čisti vaše gospodinjstvo brez škodljivih kemičnih ostankov v zraku in na površinah. Toda ali ste vedeli, da se s tem uparjalnikom popolnoma očisti in osveži tudi zrak v vašem domu? Visoke temperature v notranjosti odstranijo vse klice v pari. Rezultat je najboljša in čista vodna para, ki vaše prostore v trenutku popolnoma navlaži.

Z novo linijo izdelkov Naturesse lahko zdaj naredite še več:

Prenesete naravo v svoj dom

100% čista eterična olja - predelana z avstrijsko vrhunsko kakovostjo - se mešajo v popolnoma usklajene dišave. Za tem stoji neverjetna pozornost do podrobnosti in več kot 40 let izkušenj z aromaterapijo in učinki eteričnih olj na naše telo. Vsako olje Naturesse pusti svoj lasten pečat in je namešano izključno za Thermostar. Posebna pozornost je namenjena finemu prepletu med izjemno dišavo in celostnim učinkom.
Naturesse vas spremlja skozi vse leto v omejenih nakladah.

Želite vedeti več?

Poizvedite zdaj

Shinrin Yoku - gozdno kopanje

Na podlagi te japonske metode zdravljenja smo razvili našo blagovno znamko dišave FOREST. Shinrin Yoku so razvili znanstveniki in zdravniki v boju proti sodobnim civilizacijskim boleznim, povezanim s stresom, kot so depresija, visok krvni tlak ali izgorelost, predvsem pa gre za upočasnitev in sprostitev. Kje je bolje to storiti kot v neokrnjeni naravi naših gozdov?

Toda našemu zdravju ne pomagata le čist gozdni zrak in mir. Eterična olja dreves in rastlin vsebujejo nešteto terpenov in terpenoidov, ki spodbujajo zdravje. Preko našega čuta za vonj in limbičnega sistema pridejo v krvni obtok in dokazano zmanjšujejo stresne hormone, s čimer spodbujajo samozdravilne sposobnosti telesa ter znižujejo krvni tlak.

Že po enem dnevu gozdnega kopanja se naš imunski sistem okrepi za 40% in ta učinek traja 1 teden. Če hodite v gozd 2-krat na teden - redno in v daljšem časovnem obdobju - telo tvori 100% več celic ubijalk in pričakovana življenjska doba se znatno podaljša!

Z uparjalnikom Thermostar in Naturesse lahko ta učinek ustvarite med štirimi stenami vašega doma. Z redno uporabo boste opazili, kako čist in svež je zrak, zmanjšala pa se bo tudi količina drobnega prahu v vašem domu. Dihali boste svobodneje, eterična olja pa bodo poskrbela za vaše zdravje!

Četrti steber trajnostne higiene

Poleg čiščenja, razkuževanja in tesnjenja s Thermostarjem, ki je popolnoma brez škodljivih kemikalij, smo z Naturesse ta krog zaključili. Celovita aromaterapija dosega neprekosljiv učinek čiščenja zraka s tehnologijo suhe pare Thermostar:
Trajnostna higiena za dušo in duha s Thermostar Naturesse.

Ste že videli?

Čistoča za celotno življenje!