Filozofija

Nikoli več ne boste potrebovali drugega čistilnika na suho paro!

Odločili smo se, da bomo nekaj storili glede potrošniške družbe, ki proizvaja toliko odpadkov! Čistilnik na suho paro Thermostar je evropski kakovostni izdelek z zelo dolgo življenjsko dobo. Zasnovan je tako, da je mogoče posamezne komponente enostavno zamenjati in servisirati.
Prednosti za vas: Nikoli več vam ne bo treba kupiti drugega parnega čistilnika, zato boste prihranili svoj denar in varovali okolje! Sistem je na voljo v dveh različicah, zato lahko izberete različico, ki je primerna za vas, glede na vaše zahteve.
Ne glede na to, ali se odločite za Avantgarde S4 ali Professional S4, sistem na čisto paro Thermostar

je sistem za življenje.

Vrhunski evropski vrhunski izdelek z zelo dolgo življenjsko dobo:

  • kotel iz nerjavečega jekla;
  • vgrajen ventilator za hlajenje elektronike;
  • grelna palica s samodejnim čiščenjem vodnega kamna (toplotno raztezanje povzroči odpadanje oblog vodnega kamna);
  • elektromehanski plovec s samodejnim čiščenjem vodnega kamna (s tehnologijo True Temp za stalno visoko temperaturo pare);
  • zamenljive komponente z dolgo življenjsko dobo;
  • proizveden v skladu z evropskimi industrijskimi standardi.

Želite vedeti več?

Poizvedite zdaj

Thermostar je čistilnik na suho paro, ki vsebuje tehnologijo profesionalnih komercialnih aparatov. Tako vam s svojo kompaktno velikostjo in enostavno mobilnostjo zagotavlja čistočo komercialnega aparata v udobju vašega doma! Čiščenje poteka izključno s toplo vodo, tako da lahko prihranite tudi pri dragih čistilnih sredstvih.
S svojim parnim čistilnikom lahko očistite vse predele svojega gospodinjstva do briljantnega sijaja in jih globoko čistite še veliko let, in še dlje, hitro in enostavno! Kaj pa v primeru, da že imate čistilnik nekaj let in nenadoma potrebujete popravilo? Ni problema! Zahvaljujoč zamenljivim delom in komponentam, ki vam prihranijo nakup nove naprave, ne boste imeli nobenih težav.

Za dobro okolja in vašega zdravja

A z nakupom sistema na suho paro Thermostar hkrati izredno prispevate k varovanju okolja. Preprosto povedano, Thermostar zagotavlja: kupite samo enkrat, zavrzite samo enkrat; in seveda higiensko čistočo brez potrebe po čistilnih izdelkih in/ali kemikalijah! Uporaba sistema Thermostar predstavlja zdravju in okolju prijazno alternativo tradicionalnim parnim čistilnikom.
Hkrati pa naredite nekaj dobrega za svoje zdravje, saj lahko kemična čistilna sredstva škodujejo vaši koži in pljučem. Posledično se razvijejo kožne bolezni, astma in alergije – pogosto že v otroštvu.

Ste že videli?

Čistoča za celotno življenje!