Suha para

Prednosti tehnologije suhe pare

Ste že kdaj slišali za parne čistilnike? Ste že poizkusili ta okolju prijazen način čiščenja? Morda ste že slišali za omejitve običajnih tovrstnih izdelkov. Težava je vedno ista: mokra para, premajhen tlak, izguba tlaka med čiščenjem, hitro nalaganje vodnega kamna na sestavne dele in posledično kratka življenjska doba izdelka.
Pozabite na vse, kar ste slišali, prebrali ali doživeli pri čiščenju s paro. Toda Thermostar ni običajen parni čistilnik. Thermostar zagotavlja profesionalno čiščenje s kakovostno suho paro, ki se vse pogosteje uporablja v industriji.

Suha para: higienska čistoča in maksimalna zaščita vaših površin

Predstavljamo vam sistem na suho paro Thermostar! Zahvaljujoč edinstveni tehnologiji Thermostar se para v ogrevalnem kotlu segreje do 174 °C, še preden začnete s čiščenjem. Ena največjih prednosti v primerjavi z običajnim parnim čistilnikom je, da je para, ki se proizvaja pri visoki temperaturi, zelo suha in popolna za čiščenje tekstilnih izdelkov, kot so postelje, preproge in oblazinjeno pohištvo. Tekstilni izdelki se ne zmočijo, ne morejo zgoreti in po čiščenju na njih ni nobenih vlažnih madežev, temveč le globinska čistoča brez težav, ki se običajno pojavijo pri normalnih parnih čistilnikih. Thermostar tudi močno zmanjša število pršic, kar je zelo praktično, predvsem za zdravje oseb z alergijami.

S pomočjo visokotemperaturne pare čistilnik na suho paro Thermostar ubije mikrobe in bakterije, zlahka odstrani maščobe in higiensko očisti tako grobe kot gladke površine. Kaj to pomeni? To pomeni, da je za vedno konec iskanja ustreznega čistilnega sredstva. Čiščenje poteka samo z vodno paro. To pomeni, da se čiščenje izvede brez kemikalij in čistilnih sredstev ter da lahko čistite poceni ter na zdrav in okolju prijazen način!

Želite vedeti več?

Poizvedite zdaj

Ponovno poglejmo prednosti:

  • Ubije mikrobe in bakterije.
  • Odstrani maščobne madeže.
  • Temeljite očisti pore tkanin, grobih površin in gladkih površin.
  • Higiensko čiščenje.
  • Manj vlage na tkaninah ali lesenih površinah.
  • Brez ožganin in brez vlažnih madežev.
  • Ohranja se vodoodpornost.
  • Okolju prijazno čiščenje brez kemikalij.
Čistoča za celotno življenje!