PRO Seal

Popolna zaščita pred nalaganjem umazanije

To zagotovo že veste: takoj ko končate s čiščenjem svojih štirih sten, lahko na nekaterih mestih že vidite prah, proge, vodni kamen ali mastne madeže. S tem smo se sprijaznili, vendar ni nujno, da je tako! Z našo novo revolucionarno površinsko zaščito PRO Seal, bo vaše stanovanje videti sveže očiščeno za dolge dni.
In najboljše pri tem: ob redni uporabi bo naslednje čiščenje lahko kot otroška igra! In kot ste pri nas vajeni, PRO Seal deluje popolnoma brez kakršnih koli strupenih kemičnih dodatkov!

PRO Seal je idealna površinska zaščita za vse površine. Površino globoko in učinkovito oplemeniti z naravnim, okolju prijaznim silicijem in znatno prepreči ponovni oprijem umazanije in nečistoč. Umazanija, vodni kamen, maščobe in še veliko več ostanejo tako rekoč "ležeči" na površinah in ne prodrejo več skozi pore, zato jih je mogoče hitreje in z maj truda očistiti, mikrobi pa se izsušijo.
Naj gre za steklo, ogledala, ploščice, keramiko ali les, kamen, nerjaveče jeklo in avtomobilski lak - za vsak material obstaja pravi izdelek. Površine so s PRO Seal in PRO Seal Glass optimalno zatesnjene in negovane.

Molekule silicija iz PRO Seal se elektrostatično prilepijo na kapilare površin in jim preprečijo dihanje ter tako zagotovijo suho in trdno površinsko zaščito. To pomeni, da umazanija in nečistoče ne morejo več prodreti. Ostanki vseh vrst se ne morejo več oprijemati obdelanih površin.

Na kratko, prednosti PRO Seal so:

  • Nič več oprijemanja umazanije
  • Popolna zaščita pred vplivi okolja
  • Manj napora pri čiščenju
  • Učinkovitejše čiščenje
  • Trdovratno umazanijo se z lahkoto odstrani
  • Boljša higiena
  • Okolju prijazno
  • Visoka učinkovitost
  • Izjemen prihranek časa

Želite vedeti več?

Poizvedite zdaj

Pred uporabo PRO Seal se prepričajte, da je površina dobro očiščena, razmaščena in brez kemičnih ostankov. Za učinkovit nanos je bistvena predhodna uporaba mikro suhe pare. Ta zagotavlja, da lahko PRO Seal globoko prodre v kapilare in se tako bolje in dlje časa obdrži na površini.

Pomemben gradnik sodobnega čiščenja

Tako obdelana površina je s PRO Seal najboljša, najhitrejša in najlažja rešitev za popolno in trajnostno čiščenje. Ponuja optimalno zaščito za vse površine, ki jih je zato mogoče tudi hitreje in lažje očistiti. Dosežete višji higienski standard ter izboljšate ohranjanje vrednosti in zaščite vaših površin in pohištva. Poleg tega pomembno prispevate k zdravju v vašem domu ali v podjetju in hkrati varujete okolje. Izognete se strupenim kemičnim ostankom, ki lahko povzročijo draženje in bolezni sluznične membrane, dihalnih organov in prav tako zmanjšate izpust toksičnih odpadnih vod ter odlaganje plastične embalaže neštetih čistil.

Specialne površinske obloge PRO Seal se lahko uporabljajo na vseh trdnih materialih. Monomerni silicij Si14 + je tankoslojen (10¯9), tako da se struktura por ne "razmaže" zaradi obdelave površin, temveč jo zaradi strukture obdajo molekule silicija. Obdelana površina tako ohrani svoje prvotne lastnosti, nedrseča ostane nedrseča, mat ostane mat in sijajna ostaja sijoča.
Hkrati ustvarjamo boljšo higieno, saj patogeni mikrobi, glive, bakterije in virusi ne najdejo primernega gojišča na obdelanih površinah in se tako "izsušijo".

Čistoča za celotno življenje!